placeholder


E-bog

Organisatorisk implementering af Microsoft 365 Copilot 

Få mere ud af 0365 med Microsoft 365 Copilot 

Microsoft 365 Copilot har alle ingredienserne til at blive organisationens nye superstjerne. Den er hurtig. Den er skarp. Og den kan kombinere al viden og alle funktioner i O365 og på den måde booste den enkelte medarbejders produktivitet markant.

MEN. Microsoft 365 Copilot skal bygge på et solidt teknisk fundament og en gennemtænkt strategi for gevinstrealisering. Ellers kan løsningen både skabe sikkerhedsudfordringer og vise sig at være spild af penge.

Denne e-bog tager udgangspunkt i den organisatoriske implementering af Microsoft 365 Copilot. Det vil sige alle de aspekter af Copilot, der ikke kan sættes strøm til såsom opsætning af målsætninger samt arbejdet med forandringsledelse og kompetenceudvikling. E-bogen kan eksempelvis bruges som et indspark til ledelsens diskussion om, hvordan man henter investeringen hjem på brugen af AI.

Det indeholder e-bogen:

  • Gennemgang af Microsoft 365 Copilot og hvordan værktøjet virker.
  • Forslag til opgaveløsning samt inspirationsspørgsmål.
  • Gennemgang af de centrale organisatoriske forhold i en Copilot-implementering.

Overvejer i at investere i Microsoft 365 Copilot? Globeteam kan hjælpe jer på både teknisk og strategisk niveau. Læs mere om vores Copilot-ydelser her

Bogens forfattere 

placeholder

Bo Overgaard-Høifeldt

Bo er en erfaren forandringsleder med et skarpt analytisk øje for sammenhængen mellem forretningen og IT. Han har gennem 30 år arbejdet som chef i større virksomheder både nationalt og internationalt. Bo er executive MBA i ledelse og strategi og har arbejdet meget med forbedring af forretningsmodeller og processer og tilhørende målstyring.

placeholder

John Tronborg

John har 25 års erfaring som konsulent med fokus på digitalisering, ledelse og organisationsudvikling. Det betyder at han, udover at fungere som digital og kommerciel konsulent, også indgår i løsningen af udfordringer, som kan opstå i kølvandet på digitalisering. Før Globeteam har John været ansat som CIO hos Kammeradvokaten og som CIO hos KILROY Travels International. 

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com  
Globeteam A/S | AI Innovation House - Innovation Allé 3 - DK-7100 Vejle | Tlf.: +45 70 26 29 70 |
www.globeteam.com