placeholder

E-bog
Forretningsstyret compliance - 
Få grønt lys til flere digitaliseringsprojekter  

Kom compliance-krav i møde, skab gennemsigtige risikovurderinger og tag mere kontrol over jeres digitaliseringsrejse

Fit for Cloud er et nyt cloud compliance koncept fra Globeteam. Konceptet skal gøre det nemmere og hurtigere at træffe beslutning om kommende digitaliseringsprojekter på tværs af it, jura, forretningen og topledelsen. I tre artikler beskriver Globeteams e-bog, hvordan virksomheder kan benytte Fit for Cloud, og hvilke forretningsgevinster der kan høstes på tværs af organisationen.    
 

Det indeholder e-bogen:

  • En beskrivelse af Globeteams cloud compliance koncept, Fit for Cloud  
  • Tre sammenhængende artikler om forretningsstyret compliance i digitaliseringsprojekter  
  • Inspiration til at accelerere digitaliseringen af jeres virksomhed  

Om Fit for Cloud 

Globeteam har udviklet Fit for Cloud – et nyt cloud compliance koncept – fordi compliance-krav ofte tager tempoet ud af virksomheders digitale transformation. Det kan være besværligt og komplekst at komme hele vejen rundt om de analyser, der eksempelvis skal risikovurdere migreringen af data og systemer i cloud. Derfor ender det tit med, at øverste beslutningstager udskyder eller helt afviser nye digitaliseringsprojekter.   

Den automatreaktion vil Globeteams Fit for Cloud-koncept gøre noget ved. I stedet for at bede beslutningstagerne om at forholde sig konceptuelt til, om der skal anvendes ny eller mere teknologi i hele virksomheden, fokuserer Fit for Cloud-tilgangen på, hvad der kan lade sig gøre og under hvilke vilkår. Cloud compliance konceptet er designet til at risikovurdere på en specifik forretningsproces, hvilket afgrænser anvendelsesområdet og gør det nemmere for jurister og beslutningstagere at forholde sig konkret til eventuelle compliance-implikationer.  

Om forfatterne

placeholder

Peter CG Andersen

Peter har mere end 35 års bred IT-erfaring med C-level ledelse og programstyring, projektledelse, strategidefinition og -udrulning, procesoptimering og -udvikling. Han har fokus på transformative forretnings- og IT-programmer – herunder de compliancemæssige udfordringer ved Cloud som en del af virksomhedens IT-services og leder udviklingen og salget af Globeteams Fit for Cloud koncept. 

placeholder

Henrik Sølvsten

Henrik har arbejdet med virksomheders forretningsprocesser i mere end 20 år. At forstå en forretningsproces er hans indgangsvinkel til også at forstå, hvordan organisationen producerer og leverer ydelser til sine kunder i samspil med leverandørlandskabet. Henrik har særligt fokus på at understøtte virksomheders behov med den nyeste teknologi i respekt for legacy-arkitektur samt at omsætte lovgivning og krav til medarbejdernes daglige arbejde

placeholder

Henrik Bo Christiansen

Henrik Bo har mere end 30 års erfaring fra branchen. Først som konsulent med fokus på it-infrastrukturprojekter i både det offentlige og private. Senest har han primært arbejdet med digital transformation i den offentlige sektor, ofte ved at finde den rette balance mellem on premise-teknologi og cloudservices i et hybridt it-miljø.

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com  
Globeteam A/S | AI Innovation House - Innovation Allé 3 - DK-7100 Vejle | Tlf.: +45 70 26 29 70 |
www.globeteam.com