placeholder


GRATIS deltagelse
Sikkerhedsseminar

I samarbejde med Microsoft inviterer Globeteam til formiddagsseminar om den integrerede sikkerhedsmodel med XDR og SIEM. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.  

Sikkerhedsseminar afholdes i starten af det nye år. 
Dato kommer snarest

Hvad er virksomheders svar på et accelererende trusselsbillede og øget kompleksitet i it-miljøet? Det spørgsmål sætter vi fokus på, på dette seminar om den integrerede sikkerhedsmodel.

Gennem årene har mange virksomheder bygget deres beskyttelse op omkring siloindkøbte sikkerhedsløsninger. Det er sikkerhedsløsninger, der sjældent taler ordentligt sammen og derfor ikke kan levere et tværgående overblik over infrastrukturen. Den begrænsede monitoreringsevne har den konsekvens, at virksomheder ikke opdager og reagerer på trusler, hændelser og anormaliteter i tide.

Med en integreret sikkerhedsmodel baseret på Microsofts værktøjer til XDR (Extended Detection and Response) og SIEM (Security Information and Event Management) kan I proaktivt identificere og respondere på mistænkelig aktivitet på tværs af infrastrukturen. Det styrker jeres forsvarsevne og optimerer udnyttelsen af jeres sikkerhedsressourcer.

Dagens program er et mix af inspiration fra ind- og udland samt konkrete hverdagserfaringer fra sikkerhedsspecialister i Globeteam og Microsoft.

Deltagelse er gratis.

Indlægsholdere på seminaret

  • Hasan Rahman, Chief Security Advisor i Microsoft giver et indblik i, hvordan trusselsbilledet har ændret sig de seneste 12 måneder, og deler nogle læringer fra kompromitterede kunder. Er truslerne blevet mere avancerede? Kan AI overhovedet hjælpe os, eller er det en trojansk hest i sig selv?
  • Jesper Krogh, Seniorkonsulent i Infrastructure, Cloud & Security hos Globeteam sætter - med afsæt i hans praktiske viden og erfaring - den integrerede sikkerhedsmodel ind i en hverdagslig kontekst. Jesper kommer også ind på, hvorfor og hvordan en integreret sikkerhedsmodel er med til at aflaste virksomheders hårdt pressede sikkerhedsressourcer
  • Peder Lind Sørensen, Senior Sales Executive i Globeteam og Kim Svane Pedersen, Business Development Manager i Globeteam præsenterer de seneste sikkerhedsnyheder fra den årlige Microsoft Ignite-konference

Målgruppe for seminaret:

Hele jeres it-sikkerhedsteam – fra arkitektur til drift

NB: Seminaret afholdes hos Microsoft i Lyngby (se mere nederst på siden)

Agenda

08:30-09:00 - Registrering og morgenmad

09:00-09:15 - Velkommen og nyheder fra Microsoft Ignite-konferencen 2023
v. Peder Lind Sørensen, Senior Sales Executive og Kim Svane Pedersen, Business Development Manager - Globeteam
Microsoft Ignite 2023 bliver afholdt fra den 14.-17. november 2023. Peder Lind Sørensen og Kim Svane Pedersen har taget turen til Seattle og indleder seminaret med et overblik over de vigtigste sikkerhedsnyheder fra Ignite-konferencen.

09:15-10:00 - Integreret sikkerhed er proaktiv sikkerhed
v. Jesper Krogh, Seniorkonsulent i Infrastructure, Cloud & Security - Globeteam
Som en konsekvens af begrænset indsigt i infrastrukturen har virksomheder i mange år haft en overvejende reaktiv tilgang til sikkerhed. I dette oplæg argumenterer Jesper for, at man med de rigtige værktøjer og en integreret sikkerhedsmodel kan flytte fokus til en proaktiv sikkerhedsindsats. En proaktiv sikkerhedsindsats, der flugter med forretningens interesser, og som derudover kan være med til at prioritere forbruget af sikkerhedsressourcer.   

10:00-10:15 - Pause  

10:15-10:55 - Den integrerede sikkerhedsmodel er et værktøj til tiden
v. Hasan Rahman, Chief Security Advisor - Microsoft
Hasan kommer med en analyse af nutidens komplekse trusselsbillede og forklarer, hvordan en integreret sikkerhedsmodel passer ind i den kontekst. Er der nogle generelle mønstre hos de kunder, der er blevet kompromitteret, som vi kan lære af? Hasan fortæller også kort om Microsoft Security Copilot. Hvad det kan bruges til på nuværende tidspunkt, og hvilke planer Microsoft har for den på sigt.   

10:55-11:00 - Afrunding
v. Peder Lind Sørensen - Globeteam

Om indlægsholderne

placeholder

Hasan Rahman, Chief Security Advisor i Microsoft

Hasan har hjulpet større virksomheder og offentlige institutioner på tværs af EMEA med at komme på benene efter cyber security-angreb. I dag bruger han den viden til at hjælpe kunder med at undgå at blive lagt ned. Hasan har over 20 års erfaring fra diverse roller inden for IT-branchen. Han betegner sig selv som generalist med et twist af offensiv sikkerhed og forretningsforståelse.

placeholder

Jesper Krogh, Seniorkonsulent i Globeteam

Jesper arbejder som Cloud Arkitekt indenfor Microsoft Infrastruktur og har mere end 20 år erfaring fra flere internationale virksomheder. Hans speciale er Microsoft-infrastruktur med særligt fokus på Sikkerhed, Identity Management, Collaboration og Azure.
Jesper bliver i projekt øjemed ofte brugt til sikkerhedsmæssige analyser samt design, arkitektur og prioritering af, hvor kunden med fordel kan styrke sikkerhedsposituren, ud fra et Zero Trust perspektiv. Han har desuden deltaget i oprydning/ gendannelse hos flere virksomheder ifm. ransomware angreb mm. og har i flere projekter været den drivende kraft ifht. at styrke sikkerheden og redusere ”blast radius”, ved at virksomheden starter dér, hvor behovet er størst.

Praktisk info

Adresse: Eventet afholdes hos Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Lyngby
Parkering: Du er meget velkommen til at benytte P-kælderen, hvor der er gratis gæsteparkering i de blå zoner. Du skal dog huske at registrere din bil i receptionen hos Microsoft
Tidspunkt: Onsdag d. 29. november kl. 09:00 - 11:00
Pris: Det er gratis at deltage!
Arrangør: Eventet er tilrettelagt af Globeteam A/S og Microsoft
Øvrigt: Du bedes melde afbud, såfremt du bliver forhindret i at deltage. Vi forbeholder os retten til at afvise deltagere, som ikke passer til målgruppen.

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com  
Globeteam A/S | AI Innovation House - Innovation Allé 3 - DK-7100 Vejle | Tlf.: +45 70 26 29 70 |
www.globeteam.com